Aitu suns Rema, 8 gadi, nesterilizēta, vesela.
Līdz 6 gadu vecumam Remas dzīve bija laimīga. Viņa dzīvoja ar saviem vecākiem, mājā, kurā bija piedzimusi. Remas saimnieks ļoti mīlēja savus mājdzīvniekus, rūpējās un audzināja. Likās, ka tā būs vienmēr.
Tomēr pienāca reize, kad ierastā pasaule sabruka. Saimnieks nomira. Pēc nedēļas uz citiem medību laukiem devās arī abi vecākie suņi, Remas vecāki. Tā gadās, ne bieži, bet gadās. Un tādos brīžos nesaka, ka suņi nomira, tādi brīži nozīmē, ka suns ir devies sava saimnieka pēdās. Rema palika viena. Mirušā saimnieka sieva Remu atdeva uz citām mājām. 1.5 gadu viņa nodzīvoja pie svešiem cilvēkiem. Bet arī tur nekas labs neizdevās. Vīrietis, kurš Remu bija paņēmis pārkāpa likumu un…sekoja sods. Bet sievietei Rema nebija vajadzīga. Viņa piezvanīja iepriekšējajai Remas saimniecei ar vienkāršiem nosacījumiem: paņemiet vai iemidzināšu.
Rema atgriezās pie savas iepriekšējās saimnieces, ar kuru jau bija nodzīvojusi 6 gadus, toties vairs ne mājā – bet gan dzīvoklī. Tomēr divatā viņām nebija labi. Ko darīt ar Remu?
Mēs paņēmām viņu pie sevis, uz laiku. Tāpēc, ka Remai nepieciešamas klusas un siltas mājas, rūpīgi, mīloši saimnieki, ar kuriem viņa varētu nodzīvot visu atlikušo dzīvi,  lai viņa vairs netiktu nodota un atraidīta.
Mēs ļoti ceram, ka tādi cilvēki uzradīsies un dos Remai mājas. Un šīs mājas viņai būs gluži kā dzimtās. Jo šobrīd skatīties viņas acīs ir ļoti grūti.

     

Овчарка Рэма,  8 лет, не стерилизована, здорова.
До 6 лет жизнь Рэмы была счастливой. Она родилась в доме, где и осталась жить со своими родителями. Она стала третьей собакой в этом доме. Хозяин Рэмы очень любил своих питомцев, заботился, занимался воспитанием. И казалось, что так будет всегда.
Но однажды привычный мир рухнул. Любимый хозяин умер. А через неделю за ним ушли и две старшие собаки, родители Рэмы. Так бывает, не часто, но бывает. И тогда никто не говорит, что собаки умерли, а говорят, что они ушли вслед за хозяином. Рэма осталась одна.  Жена умершего хозяина отдала Рэму в другой дом, в родном доме ее не оставили. 1,5 года она прожила у чужих для нее людей. Но и там ничего хорошего не получилось. Мужчина, взявший Рэму, нарушил закон и…последовало наказание. А женщине Рэма была не нужна. Позвонила прежней хозяйке, условия были простыми: или забирайте, или усыплю.
Рэма вернулась к своей прежней  хозяйке, с которой она прожила 6 лет, но уже не в дом, а в квартиру. Вдвоем им почему-то было плохо. Что делать с Рэмой?

Мы взяли ее к себе, временно. Потому что Рэме очень нужен тихий и теплый дом, заботливые хозяева, с кем  она смогла бы  дожить положенный ей срок без боязни быть нелюбимой и отвергнутой. Мы очень надеемся, что такие люди найдутся и  заберут Рэму домой. И этот дом станет для нее родным. Потому что смотреть в ее глаза сейчас очень тяжело.

 

4 Responses to Rema ir mājās! / Рэма дома!

  • Julija

    Просто счастье! Здорово!!! Рэма ехала так спокойно, как будто знала- домой!!! Так на меня посмотрела в конце- прощалась и благодарила, наверное, за то что сохранили ей жизнь и помогли поверить в чудо и новую жизнь! Пусть все у Рэмы будет хорошо 🙂

  • Lady

    СУПЕР!!! Одни эмоции!!! Счастья Реме и её хозяйке 🙂

  • Виктория

    Замечательно! Какая морда счастливая, какие глаза! Удачи всем!
    Спасибо работникам SOLfonds за еще одно чудо!

  • INESE&MAKS&LJALJA

    VESELIBU.LAIMI.PRIEKU… DZIVES PASAKA… SOLFONDS-VIVAT !!!

Leave a Reply

Post Comment

UA-26523123-1